رییس سازمان حج وزیارت و جمعی از دست اندرکاران از فرایند چگونگی طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی در آشپزخانه های متمرکز مدینه منوره بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان حج وزیارت ؛آقای سید عباس حسینی رییس سازمان حج وزیارت و جمعی از دست اندرکاران حج تمتع امسال ، امروز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه به صورت سرزده در آشپزخانه های زین و خمری به عنوان محل طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی مدینه منوره حضور یافتند و از نزدیک در جریان روند امور قرار گرفتند .
بازدید از انبار ، سردخانه محل نگهداری گوشت و مرغ و گفتگو با دست اندرکاران این آشپزخانه های متمرکز از سوی رییس سازمان حج وزیارت انجام گرفت.
حسینی ضمن خداقوت و تشکر از دست اندرکاران و نظارت بر فرایند خدمات ، توصیه هایی را به آشپزها و مدیران آشپزخانه ها مطرح کرد.