رییس سازمان حج وزیارت ، رییس ستاد مکه مکرمه و تنی چند از دست اندرکاران حج تمتع از خدمات طبخ و توزیع غذا در مکه مکرمه و همچنین خدمات اسکان بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان حج وزیارت ؛ در این بازدید که آقای سید عباس حسینی از خدمات طبخ و توزیع غذای زایران در آشپزخانه های ابوسرحد و الافندیه مکه مکرمه بازدید به عمل آمد .
نظارت و بازدید از بخش های مختلف آشپزخانه ها اعم از انبار، سردخانه ، خط برنج ، طبخ غذا ، چگونگی توزیع و .... در این فرایند صورت گرفت و مدیران ایرانی آشپزخانه ها نیز توضیحاتی را در خصوص اقدامات و برنامه ریزی های تغذیه ای برای زایران بیان کردند .
در این بازدید که آقای غلامرضا رضایی مسئول ستاد مکه مکرمه و تنی چند از دست اندرکاران حج تمتع امسال رییس سازمان را همراهی می کردند، روند تهیه مواد اولیه، چگونگی طبخ غذا و موضوع ارسال غذا به هتل ها از نزدیک مورا بررسی قرار گرفت.
فرایند طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی تحت نظارت آشپزها و کادر ایرانی با دستگاههای مکانیزه و متناسب با ذائقه زایران کشورمان انجام میگیرد .
همچنین مسئولان حج وزیارت کشورمان با حضور در هتل ورقان مکه بر نحوه خدمات رسانی به زایران در حوزه تغذیه و اسکان نظارت کرده و به تمامی دست اندرکاران خداقوت گفتند .