، همزمان با حضور هزاران ایرانی در مدینه منوره در عملیات حج ۱۴۰۳ دومین دعای کمیل متمرکز زائران بیت الله الحرام شامگاه پنجشنبه (۱۰ خرداد) در هتلهای مجاور حرم پیامبر (ص) با حضور پر شور هموطنانمان برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی حج و زیارت ؛در هتل «مدینة الجدیده» دعای کمیل با قرائت آیاتی از کلام الله مجید توسط مهدی عادلی قاری ممتاز کشورمان آغاز شد و حاج امیر عارف مداح اهل بیت با نوای دلنشین خود دعای کمیل را در نزدیکی حرم پیامبر (ص) طنینانداز کرد.
بنابراین گزارش، در این مراسم حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی با اشاره به آداب حج در کلام امام صادق (ع)، ویژگیهای اصحاب پیامبران را تبیین کرد.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره ایام الله چهاردهم و پانزدهم خرداد، اظهار داشت: امام امت(ره) نگرش جدیدی را به جهان عرضه و آموزههای حج ابراهیمی را احیا کرد و از کسانی که در کنار خانه خدا به عبادت می پردازند، خواست تا برای کسانی که در مقابل دشمنان اسلام ایستاده اند ، دعا کنند.
همچنین دعای پر فیض کمیل در هتل «منازل الحسن» با خواندن آیاتی از سوره مبارک «نور» توسط امیرحسین انواری قاری ممتاز کشورمان آغاز شد و حاج مهدی منصوری ذاکر اهل بیت با نوای دلنشینش به قرائت دعای کمیل پرداخت و موجب شد تا چشم زائران گریان و دستانشان برای فرج آقا امام زمان (عج) به سوی آسمان گشوده شود.
در بخشی از این مراسم، حجت الاسلام محمدباقر حیدری کاشانی سخنران بعثه مقام معظم رهبری درباره ضرورت و عظمت دعا در سخنانی اظهار داشت: دو راه دعا و سجده انسان را از وسوسه و تهاجم شیطان ایمن خواهد کرد و قطع تعلق از غیر خدا، شکرگزاری، خضوع و فروتنی در سجده هم جهتی است که ما را از وسوسهها و دشمنی شیطان ایمن میکند و دعای کمیل امیرالمومنین علی (ع) تلفیقی از تمامی راههایی است که بیان شد.
سومین مراسم دعای کمیل نیز در هتل «ارائک طیبه» با نوای محسن مرادی مداح اهل بیت قلبهای زائران ایرانی را جلا داد و در بخشی از آن سید پارسا انگشتان قاری کشورمان آیاتی از سوره انبیاء را قرائت کرد.
بنابراین گزارش، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی صفاری سخنران بعثه هم ضمن اشاره به شأن نزول سوره انبیاء از زائران بیت الله الحرام خواست تا قدر فرصت استثنایی حضور در شهر پیامبر (ص) و حرم نبوی را بدانند و بر اساس آموزههای این سوره، به موضوعات توحید، نبوت، معاد توجه کنند و از غفلت بپرهیزند.