یکشنبه, 30 دی 1403
جستجو
با رهروان حج 1403/

تامین بهترین اقلام تدارکاتی برای زائرین ایرانی حج تمتع 1403

845
0
بهترین اقلام تدارکاتی برای طبخ غذای زایران ایرانی زیرنظر زبده ترین کارشناسان و براساس معیارهای برنامه ریزی شده انجام می گیرد.
موضوع تغذیه و تدارکات و توجه به کیفیت ، کمیت ، بهداشت و سلامت غذایی زائران از مهمترین اولویت های سازمان حج و زیارت در ارائه خدمت رسانی به زائران عزیز کشورمان محسوب می شود. چرا که اهتمام جدی به این موضوع ، بستری آرام و بدون دغدغه برای انجام مناسکی مطلوب و معنوی را فراهم می سازد . به همین خاطر سازمان حج و زیارت هر ساله بخشی مستقل از ستادهای حج را به این مهم اختصاص می دهد.
با توجه به اینکه بخش قابل توجهی از زائران ایرانی از گروه سالمندان عزیز کشورمان می باشند ، به همین خاطر برای حفظ سلامتی و تامین انرژی جسمانی این عزیزان ، جهت انجام به موقع مناسک حج ، برنامه ریزی منظمی بمنظور تأمین و تهیه غذای مناسب ، از سوی واحد تغذیه و تدارکات عملیات اجرایی حج در ستادهای مکه مکرمه و مدینه منوره از پیش تدارک دیده شده تا ضمن تامین نیازهایی تغذیه ای هماهنگی لازم با ذائقه زائران نیز داشته باشد .
4 آشپزخانه مرکزی در شهرهای مدینه و مکه و آشپزخانه خود پخت هتل ورقان ، کار طبخ و توزیع غذای زایران را به صورت متمرکز و با بهترین و مدیرترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی با نیروهای کارآمد آشپز که از کشورمان اعزام شده اند ، کار خدمات آشپزخانه ای را عهده دارند.
برنامه غذایی زائران معزز کشورمان ، زیر نظر کارشناسان تغذیه و متخصصین طب سنتی و کارشناسان ذیربط در تغذیه و تدارکات تهیه می شود. در حج امسال ، آنگونه که برنامه ریزی شده در اوج تهیه و طبخ غذا ، در هر وعده حدود 90 هزار غذای گرم تهیه می شود که کاری بی نظیر و شاید کم نظیر در کشور میزبان و حتی خاورمیانه است .
علاوه بر این به دلیل رعایت حال سالمندان و بیماران روزانه حدود 5 درصد از غذای هر وعده ، به پخت غذاهای رژیمی اختصاص پیدا می کند.
در سال جاری با توجه به برنامه تدوینی در رابطه با تنوع غذای روزانه ، خوشبختانه شاهد رضایت نسبی زائران از عملکرد خوب آشپزخانه های مرکزی در مکه مکرمه و مدینه منوره همچنین هتل خودپخت می باشیم .
شایان ذکر است که غذای گرم و مطبوع ایام تشریق زائران نیز توسط این دو آشپرخانه تهیه و طبخ خواهد شد ، این در حالی است که اداره حج برخی کشورهای حاضر در موسم حج ، غذای گرم بین زائران خود طبخ و توزیع نمی کنند و زائران شان مجبور هستند غذای خود را از بیرون تهیه نمایند که در برخی اوقات به دلیل عدم رعایت موارد بهداشتی دچار مسمومیت غدایی و مخاطرات بهداشتی می شوند.
بنابراین بدلایل نه تنها بهداشتی بلکه بدلیل حفظ سلامت و کرامت زایران کشورمان، تمامی اقدامات اجرایی مطابق برنامه ریزی های کارشناسی، تدوین می شود تا زایران ایرانی با خیالی آسوده و فارغ از دغدغه های روزمره به اعمال و مناسک بپردازند.







اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.