برخی نکات در خصوص خدمات اجرایی حج تمتع وجود دارد که گاهی از منظر مخاطبان پنهان می ماند و دانستن آنها ضروری به نظر می رسد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ تغذیه و تدارکات یکی از محوری ترین بخش های عملیات حج تمتع محسوب می شود که روند فعالیت این واحد از ستاد حج تمتع ، پرسش هایی را در ذهن مخاطبان و به ویژه زایران متبادر می کند که در این خصوص سعی کرده ایم گوشه ای از اقدامات صورت گرفته را بیان کنیم.
*شماره یک بخش آیا می دانید– تهیه گوشت قرمز برای غذای زایران
آیا می دانید؟
*گوشت گوسفندی برای طبخ غذای زایران ایرانی به صورت گوشت گرم و زیر نظر ناظرین ذبح و کارشناسان تغذیه ، تهیه و تامین می شود .
*گوشت گوسفندی بعد از انتقال به آشپزخانه بعد از رفع اضافات ، با نظارت کارشناسان بهداشت در فرایند قطعه شدن و استفاده برای طبخ غذا قرار می گیرد.
*درموسم حج تمتع امسال سعی شده تماما از گوشت گوسفندی در تغذیه زایران ایرانی استفاده شود.