یکشنبه, 30 دی 1403
جستجو
با رهروان حج 1403/

وضعیت پخت و پز غذا برای زایران ایرانی در آشپزخانه های مدینه چگونه صورت می گیرد؟

1380
0
طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی در آشپزخانه های مدینه منوره به صورت متمرکز و در آشپزخانه هایی کاملا بهداشتی، زیر نظر کارشناسان و آشپزهای ایرانی انجام می گیرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت ؛ تغذیه زایران کشورمان در موسم حج تمتع یکی از بخش های مهم به جهت سلامت و تامین نیروی جسمی برای عبادت و اعمال و مناسک محسوب می شود.
غذای مطلوب ، با کالری مناسب و سالم می تواند روحیه ای قوی و با نشاط را در زایری که آن را تناول می کند ، پدید آورد از این رو کارشناسی موضوع تغذیه و تدارکات از ماههای پیش از موسم انجام می گیرد.
کارشناسان تغذیه میزان کالری مورد نیاز یک زایر در طول موسم را می اندیشند و برمبنای ذائقه زایرانی ایرانی ، دستور غذایی را مدنظر قرار می دهند.
اما طبخ و توزیع غذا در چرخه فرایند تغذیه و تدارکات حائز اهمیت می باشد که بدین جهت سعی شده از فضایی مطلوب و با حضور کارشناسان زبده بهره گرفته شود.
در همین خصوص آشپزخانه هایی متمرکز و به صورت صنعتی در شهرهای مدینه منوره و مکه مکرمه راه اندازی می شود که مسئولان اجرایی کشورمان از آن استفاده نمایند .
در مدینه منوره کار طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی در دو آشپزخانه خمری و اقلیمیه انجام می گیرد که هر کدام از این آشپزخانه ها ظرفیت طبخ 6 هزار و 500 پرس غذای گرم را در هر وعده دارا هستند.
یعنی در روزهایی که صبحانه گرم هم به غذای زایران اضافه شود تا سقف 20 هزار پرس نیز غذا طبخ و توزیع می شود.
در آشپزخانه های خمری و اقلیمیه مدینه منوره کادر ایرانی اعم از آشپز، کادر اداری ، مدیر، کارشناس و انبار دار فعالیت می کنند.
درهرکدام از این آشپزخانه ها 27 نفر نیروی ایرانی به خدمت رسانی برای زایران کشورمان مشغول هستند و همه روزه غذای سالم و بهداشتی مطابق استانداردها تقدیم زایران می گردد.
فعالیت آشپزخانه های مدنظر در مدینه منوره از روز 23 اردیبهشت ماه یعنی یک روز پیش از حضور زایران آغاز شده و تا آخرین روز حضور زایران در مدینه النبی ادامه دارد.



اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.