یکشنبه, 30 دی 1403
جستجو
با رهروان حج 1403/

دانستنی هایی در خصوص تغذیه و تدارکات؛ قسمت سوم – تهیه برنج مصرفی زایران حج

531
0
برخی نکات در خصوص خدمات اجرایی حج تمتع وجود دارد که گاهی از منظر مخاطبان پنهان می ماند و دانستن آنها ضروری به نظر می رسد.
به گزارش روابط عمومی سازمان حج و زیارت؛ تغذیه و تدارکات یکی از محوری ترین بخش های عملیات حج تمتع محسوب می شود که روند فعالیت این واحد از ستاد حج تمتع ، پرسش هایی را در ذهن مخاطبان و به ویژه زایران متبادر می کند که در این خصوص سعی کرده ایم گوشه ای از اقدامات صورت گرفته را بیان کنیم.
*شماره سه بخش آیا می دانید- تهیه برنج برای زایران
*برنج یکی از مهمترین مواد غذایی در طبخ غذای ایرانی ها محسوب می شود و در این خصوص اقدامات کارشناسی برای تهیه آن صورت گرفته است.
*برنج تهیه شده برای مصرف زایران ایرانی از بهترین و مرغوبترین برنج های موجود در عربستان خریداری می گردد.
*طبخ برنج مصرفی زایران ایرانی توسط آشپزهای با تجربه در آشپزخانه های مدینه و مکه به عمل می آید.

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.