یکشنبه, 30 دی 1403
جستجو
با رهروان حج 1403/

روایت یک بازدید مسئولانه؛ در آشپزخانه مرکزی مکه چه گذشت؟

678
0
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت ، رییس سازمان حج و زیارت و جمعی از دست اندرکاران حج تمتع، از یکی از آشپزخانه های مرکزی طبخ و توزیع غذای زایران ایرانی بازدید کرده و در جریان فرایند طبخ و توزیع غذای ضیوف الرحمن قرار گرفتند .
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت، حجت الاسلام والمسلین سید عبدالفتاح نواب، آقای سیدعباس حسینی و تنی چند از دست اندرکاران حج تمتع 1403، روز یکشنبه 20 خرداد ماه از آشپزخانه مرکزی مکه «أبوسرهد» بازدید کردند و در جریان فعالیت‌های این مرکز اعم از تهیه و طبخ غذا و بخش‌های مختلف این آشپزخانه قرار گرفتند.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و رییس سازمان حج و زیارت در ادامه از سردخانه های سبزیجات و صیفی و گوشت، آشپزخانه و سالن های پخت غذا، انبار مرکزی و... بازدید کرده و به کارکنان این بخش‌ها خداقوت گفت و برای آن‌ها سلامتی و توفیق روزافزون در خدمت به ضیوف الرحمان را از خداوند متعال مسئلت کردند.
رحیم غروری، مدیر ایرانی آشپزخانه مرکزی مکه نیز در این بازدید، توضیحاتی درباره فعالیت بخش‌های مختلف آن اعم از تهیه مواد اولیه غذایی و طبخ غذای زائران ارائه داد و تأکید کرد: در این آشپزخانه تلاش می‌شود که فرآیند طبخ غذا با نهایت رعایت مسائل بهداشتی و با بهترین کیفیت انجام شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین نواب سپس در سخنانی کوتاه در جمع کارکنان این آشپزخانه گفت: خدمت به ضیوف‌الرحمان اقدامی فوق‌العاده و ارزشمند است، چرا که نتیجه زحمات شما به توان و انرژی برای زائران بیت‌الله الحرام برای طواف، اقامه نماز، ختم قرآن و یاد خداوند در جوار خانه خدا می‌شود.
وی در ادامه تجهیزات این آشپزخانه را مجهز و مدرن دانست و گفت: تلاش کنید علاوه بر این که غذای خوب و با کیفیت به زائران ارائه می‌دهید، بازدهی و راندمان کار را بالا ببرید. قدر مسئولیت و کار خود را بدانید .
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت افزود: برای آینده و ارتقای کار تلاش کنید و در این زمینه نوآوری و ابتکار داشته باشید و سعی کنید در چرخه تأثیرگذاری بیشتری داشته باشید. برای بهینه‌سازی بیشتر همفکری کنید و راهکارهای کارآمدتر پیدا کنید و از خود یک یادگاری در سرزمین وحی به جا بگذارید.
رحیم غروری، مدیر ایرانی آشپزخانه مرکزی مکه نیز، با اشاره به این که مجموعه «أبوسرهد» با رویکردی کاملا بهداشتی، تغییرات سیستماتیک و بومی‌سازی دستگاه‌ها، در صدد ارائه بهترین خدمات به زائران بیت‌الله الحرام است، گفت: این مرکز آمادگی تهیه غذا با بهترین کیفیت برای زائران در مشاعر مقدسه را دارد.
مراد أبوسرهد، از مالکان آشپزخانه نیز خدمت به زائران بیت‌الله الحرام را افتخار دانست و گفت: ما برای خدمت‌رسانی به زائران در ایام تشریق آماده هستیم.
همچنین مسئول بهداشت و تغذیه این آشپزخانه نیز تاکید کرد: صددرصد فرایند طبخ و توزیع به صورت کاملا بهداشتی و تحت نظارت انجام می گیرد چراکه اگر اقدامات و همچنین هیترهای غذا ، تاییدیه واحد بهداشت را نداشته باشد اجازه خروج به سمت هتل ها را نخواهد داشت.
وی افزود: بحمدالله از ابتدا تاکنون فرایند بهداشت و نظارت به صورت کامل مورد توجه قرار گرفته و این مهم تا آخرین روز طبخ و توزیع غذا انجام می گیرد ؛ روزانه 135 هیتر غذا را یک به یک مورد بررسی قرار می دهیم و سپس برای سرو به هتل ها منتقل می گردد.
در پایان این بازدید دست اندرکاران و خادمان در آشپزخانه ابوسرهد، حضور مسئولان حج و زیارت را مایه دلگرمی و قوت قلب در ادامه این مسیر دانستند

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.