نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان حج و زیارت که در نجف بسر می برند از آشپزخانه الغدیر که یکی از بزرگترین آشپزخانههای متمرکز در طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در عراق می باشد، بازدید کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت ؛ حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، علیرضا بیات و هیئت همراه که به منظور بررسی آخرین روند برنامه ریزی های صورت گرفته برای سفرهای عتبات نوروزی و ماه مبارک رمضان به عراق سفر کرده اند از انبار، سردخانهها و محل طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی بازدید کردند.
آشپزخانه الغدیر که بعنوان یکی از بزرگترین آشپزخانه های متمرکز طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در عراق می باشد طی ۱۱ماه اخیر بیش از ۱میلیون و ۸۰۰ هزار پرس غذای زائر ایرانی را طبخ و توزیع کرده که این آمار به غیر از ایام اربعین می باشد چرا که در ایام اربعین روزانه ۴۰ هزار پرس غذا به صورت جهادی طبخ و توزیع می شود.
روزانه در هر وعده ۶هزار پرس غذا طبخ و توزیع می شود که این آشپزخانه قابلیت طبخ روزانه ۱۰ هزار پرس غذا را دارد.
دراین آشپزخانه که زیر نظر سازمان حج و زیارت به فعالیت می پردازد، ۱۸ نفر کادر اجرایی اعم از آشپز، ناظر تغذیه، ناظر بهداشت و مدیر ایرانی به فعالیت می پردازند .
مدیر ایرانی این آشپزخانه در بازدید دستاندرکاران حج و زیارت توضیحات لازم را در خصوص نحوه طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی ارائه کرد.
مسئولان سازمان حج و زیارت کشورمان که با هدف بررسی وضعیت زائران ایرانی و رسیدگی به امور مرتبط با خدماترسانی به آنان در عراق به این کشور سفر کردهاند، در این سفر با تولیت آستانهای مقدس علوی، حسینی، عباسی و عسکری دیدار و از مراکز پزشکی، آشپزخانه مرکزی و هتلهای محل استقرار زائران ایرانی بازدید می کنند.