چهارشنبه, 22 اسفند 1403
جستجو
معاون سازمان حج و زیارت؛

در حج آینده آب متبرک زمزم را برای زائران به کشور انتقال میدهیم

364
0


اکبر رضایی با اشاره به دغدغه ادوار قبل زائران حج درخصوص انتقال آب زمزم به ایران گفت: تدابیر لازم دراین خصوص اندیشیده شده تا انتقال آب زمرم به کشور توسط خود سازمان صورت بگیرد و در میان حجاج سال آینده توزیع خواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حج و زیارت به نقل از بعثه مقام معظم رهبری، در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد معاون امور حج و عمره سازمان حج از آغاز عملیات حج آینده ظرف شش هفته دیگر خبرداد.

وی از همه معاونان واحد های بعثه و سازمان حج و رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت درخواست کرد که با توجه به فرصت باقیمانده و تعطیلات پیش رو برنامه های خود را برای اعزام کارگزاران اجرایی و فرهنگی اعلام نموده و به این فرایند سرعت ببخشند.

معاون حج و عمره سازمان حج بر لزوم سرعت بخشیدن به تولیدات محتوایی در بخش اطلاع رسانی و مشخص کردن سریعتر نتایج معاینات پزشکی زائران و ارسال دارو به کشور میزبان برای حج پیش رو تاکید کرد.

رضایی همچنین با اشاره به دغدغه زائران در حج قبل در خصوص انتقال آب زمزم گفت: تدابیر لازم دراین خصوص اندیشیده شده تا انتقال آب زمرم به کشورصورت گرفته و در میان حجاج سال آینده توزیع شود.

در ادامه جلسه، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت با تاکید براینکه برای نکات مهم حج پیش رو تدبیر و برنامه ریزی ضروری است بر لزوم توجه به موضوع انتقال ارز برای عملیات های حج و عمره آینده با توجه به مصوبات صورت گرفته در جلسه شورای عالی حج تاکید کرد.

علیرضا بیات رئیس سازمان حج و زیارت هم با اشاره به اینکه تعامل خوبی میان ستاد عملیات عمره و این سازمان وجود دارد تاکید کرد: تنوع بسته ها برای عمره آینده به ویژه برای ماه شوال که مصادف با عید نوروز خواهد بود و همچنین ماه مبارک رمضان آینده مورد توجه قرار خواهد گرفت و همه تلاش خواهیم کرد با پایان عملیات تمتع، اعزام عمره گزاران با حداکثر ظرفیت صورت پذیرد.

اخبار مرتبط

نظر دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.