نشست فصلی هم اندیشی مدیران و کارکنان بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، با حضور و سخنرانی آیت الله محسن قمی، معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت و دکتر علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت، برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج وزیارت به نقل از بعثه مقام معظم رهبری ، حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب که امروز یکشنبه(24 فروردین) پس از سخنرانی آیت الله قمی، به ایراد سخن پرداخت، با اشاره به تقدیر معاون ارتباطات بین الملل دفتر مقام معظم رهبری از عملکرد و فعالیت های مجموعه خادمان به زائران حج و عتبات و عمره در بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت، ضمن تشکر از حسن توجه ایشان، گفت که عشق به کار خادمی، یکی از عوامل اصلی توفیقات کارکنان این دو مجموعه خدمتگزار است. کارکنان این دو نهاد، نگاهی فراتر از یک شغل به این مسئولیت دارند و به همین دلیل است که همواره با مشکلات و کاستی ها و حتی گاهی ترش رویی ها می سازند و خادمی به زائران و حجاج را یک نعمت تلقی می کنند.
وی در بخش دیکری از سخنان خود، بر اهمیت بهره گیری از فرصت ها تاکید کرد و گفت که موفقیت، وابسته به بهره گیری از فرصت ها و شکست ها محصول عدم استفاده از فرصت ها هست.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از همه مدیران و کارکنان سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری خواست که برای مهمان های خانه خدا و مهمان های اماکن مقدسه سنگ تمام بگذارند و پیش از آنکه این فرصت خدمتگزاری به پایان برسد، آن را قدر بدانند و رضایت الهی را نصیب خود سازند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب ادامه داد: شان اصلی ما در این دو نهاد، خادمی است ولی اگر نگاه دیگری به آن پیدا کردیم و آن را به عنوان صرفِ یک شغل یا جایی برای تامین مادیات، پایین آوردیم، دیگر این عزت را نخواهیم داشت.
وی از مدیران و کارکنان سازمان حج و بعثه مقام معظم رهبری خواست که با تلاش های جدی و بهره گیری از فرصت ها، آنچه از پیشینیان را در این دو نهاد به یادگار گذاشته شده است ارتقا دهند.
سرپرست حجاج ایرانی همچنین با اشاره به شعار حج 1404، «حج، سلوک قرآنی، همگرایی اسلامی و حمایت از فلسطین مظلوم» و همچنین با اشاره به تجربه موفق پویش مردمی «ایران همدل» که از ماه ها پیش در کشور برای کمک به مردم مظلوم فلسطین و برخی دیگر از کشورهای اسلامی حوزه مقاومت تشکیل شده است، خاطرنشان کرد: درخواست ما این است که مسئولان سازمان حج و زیارت تدبیری اتخاذ کنند که حجاج بتوانند همانند پویش ایران همدل، کمک های خود را به مردم مظلوم فلسطین برسانند و به شکرانه این نعمت بزرگی که خداوند به وسیله پذیرا شدن از آنان در بیت الله الحرام اعطا کرده، به یاد مظلومان فلسطین نیز باشند.
حجت الاسلام والمسلمین نواب، در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه خداوند به استقامت و بندگی و عمل به اصول، برکت می دهد، به ماجرای مذاکراتی که از روز گذشته در مسقط، پایتخت عمان، آغاز شده است اشاره کرد و گفت که ایران تا به اینجا در چندین موضوع، از جمله تعیین واسطه مذاکرات، یعنی عمان، و همچنین تعیین دستور کار مذاکرات، یعنی منحصر کردن آن به موضوع هسته ای و همچنین تعیین نوع مذاکرات، یعنی تاکید بر غیرمستقیم بودن آن، نظر خود را پیش برده.
وی در پایان تاکید کرد: همگان اذعان دارند که بحمدالله ایران تاکنون در مذاکرات باعنایات خداوند کار را دنبال کرده و دعا می کنیم که ان شاالله با یاری خداوند و هدایت حکیمانه رهبر معظم انقلاب، این برهه نیز به خوبی برای کشور سپری شده و برای ملت و کشور، مفید باشد.