نخستین گروه حجاج «مدینه بعد» تا غروب پنجشنبه 31 تیرماه به شهر پیامبر (ص) اعزام شدند؛ تمامی حجاج مدینه بعد با قطار به این شهر منتقل خواهند شد.
جزییات بازگشت 87 هزار و 550 نفر از زایران و عوامل حج تمتع 1403 به میهن اسلامی مشخص شد؛ نخستین پرواز از فرودگاه مدینه منوره و جده به مقصد اهواز و تهران می باشد.
مسئول تغذیه و تدارکات در عملیات حج ۱۴۰۳ در خصوص خدمات تغذیه و تدارکات در ایام تشریق و همچنین در ادامه این موسم توضیحاتی را ارایه داد.
3 ایستگاه حمل و نقل درون شهری مکه مکرمه که از پنجم ذی الحجه به صورت موقت و برای عزیمت زایران به مشاعر ، تعطیل شده بود ، راه اندازی شد.
سرپرست حجاج ایرانی در جمع مسئولان حوزه حج و زیارت در مکه تاکید کرد: ضمن قدردانی از خدمات کشور میزبان خواستار رفع مشکلات آزاردهنده هستیم.
مسئول حمل و نقل درون شهری در مکه مکرمه توضیحاتی را در خصوص از سرگیری حمل و نقل درون شهری مکه مکرمه که از روز پنجم ذی الحجه متوقف شده بود ، بیان کرد.
برگ دیگری از عملیات مهم حج تمتع رقم خورد و ایام تشریق حج تمتع 1403 به پایان رسید اما این راه همچنان ادامه دارد و خدمت رسانی به حاجیان ایرانی تا آخرین ثانیه به بهترین نحو مدنظر است.
ستاد مدینه منوره که همپای ستاد مکه مکرمه در مشاعر مقدسه به خدمت رسانی برای همه حجاج ایرانی مبادرت ورزیده بود، به مدینه منوره بازگشت تا شرایط استقبال از زایران «مدینه بعد» را فراهم آورد.
حجاج ایرانی که از روز هشتم ذی الحجه آهنگ حضور در مشاعر مقدسه را نواخته بودند و در ایام تشریق به کسب معرفت مبادرت کردند ، همزمان با دوازدهمین روز ذالحجه و رمی جمره ، سرزمین منا را ترک کردند.
عملیات حمل و نقل ترددی که از روز هشتم ذی الحجه آغاز شده بود ، همزمان با بعدازظهر روز دوازدهم ذی الحجه و انتقال حجاج کشورمان به مکه مکرمه پایان یافت.